Nieuwsbrief maart 2019


Calefax en Eric Vloeimans, Dido en Aeneazz
Zondagmiddag 7 april in het Nassaupaviljoen
van Hilton Royal Parc Soestduinen


Calefax & Eric Vloeimans 'bespelen' Purcell's opera Dido & Aeneas...
Calefax en Eric Vloeimans, Dido en Aeneazz
...en ze maken er een jazzy versie van:
Dido & Aeneazz!

Het is inmiddels een vaste gewoonte: Muziekpodium Eemland sluit het seizoen als vanouds weer af met een grandioos Benefietconcert, in samenwerking met Lionsclub Soestdijk. Het Nassaupaviljoen van Hilton Royal Parc barst zondag 7 april uit zijn pas vernieuwde voegen als de vijf rietblazende mannen van Calefax en trompetvirtuoos Eric Vloeimans, gesteund door bas en drums, het podium betreden voor een unieke bewerking van Henry Purcell’s beroemde barokopera Dido & Aeneas. Dit achtmanskoppel transformeert deze opera tot een bijzonder stuk met een aangepaste titel: Dido & Aeneazz.In de uitvoering worden Calefax en Vloeimans vergezeld door leden van Vloeimans' topband Gatecrash: Gulli Gudmunsson, bas en Jasper van Hulten, drumsGulli Gudmundsson (bas) en Jasper van Hulten (drums).


Zondag 7 april 2019, Nassaupaviljoen van Hilton Royal Parc
Hilton Royal Parc, Van Weerden Poelmanweg 4-6,
3768 MN Soestduinen
Aanvang: 15.00 uur; koffiebuffet open: 14.15 uur;
zaal open: 14.30 uur.
Prijzen inclusief een glas wijn of andere consumptie: € 24,--
'Vrienden van Muziekpodium Eemland': € 19,-
Jeugd tot 18 jaar: € 10,-
Reserveer nu online uw kaarten

U kunt tevens reserveren voor het 2-gangen concertdiner à € 19,50 na afloop.
Klik hier.Meer informatie
Reserveren

Er wordt geen concertprogramma vooraf gepubliceerd; de musici geven tijdens het concert toelichting op de stukken die ze spelen.Stichting De Regenboog De opbrengst van ons Benefietconcert, dat wij voor het derde achtereenvolgende jaar samen met Lionsclub Soestdijk organiseren, is ditmaal bestemd voor Stichting De Regenboogboom in Soest. Opnieuw dus een prachtig goed doel dicht bij huis. In 2018 bestond de Regenboogboom 25 jaar. De stichting is opgericht door Renée en Evert-Jan van Zandvoort en produceert onder meer de zogeheten Droomdekens voor kinderen die door een ziekte zijn getroffen of in een stressvolle situatie zitten door bijvoorbeeld een traumatische gebeurtenis om hen heen. Het droomdekentje helpt ze weer te laten ervaren hoe ontzettend krachtig ze kunnen zijn, ook – of misschien wel juist – als ze zich in een moeilijke of uitdagende situatie bevinden.
Voor meer informatie: www.regenboogboom.nl .


Talent breekt door!
Hawijch Elders, viool Hawijch Elders, de talentvolle jonge violiste die vorige maand nog bij ons op het podium stond, doet binnenkort mee aan de prestigieuze Koningin Elisabethwedstrijd voor Viool die in Brussel plaatsvindt.
Lees meer op de site van NPO Radio 4.

Uiteraard wensen wij haar de komende tijd heel veel succes!


Even voorstellen
Eef Balvers, fotograaf Dit is Eef Balvers, sinds begin dit seizoen onze nieuwe huisfotograaf. De vaste bezoekers van onze concerten hebben hem ongetwijfeld al eens gezien.
Eef heeft al in zijn vroege jeugd de liefde voor de camera opgevat en zich sindsdien steeds verder ontwikkeld in het fotovak, naast zijn dagelijks werk als importeur van medische apparatuur. Sinds zijn pensionering besteedt hij een groot deel van zijn vrije tijd (“ik zwem erin”, zegt hij zelf) aan de fotografie, deels als hobby en deels in opdracht. Zo fotografeert hij o.a. voor Artishock, de Ploegh, Galerie Hazart en nu dus ook voor Muziekpodium Eemland. En daar zijn wij reuze blij mee!


Volg ons ook op logo Facebook
Beste Muziekliefhebber, indien u geen nieuwsbrief meer van ons wilt ontvangen, vul dan onderstaande gegevens in.